tisdag 23 november 2010

Explorer 9


En betaversion av Microsoft Explorer 9 finns att ladda ned som jag tidigare meddelat. Det påstås att den inte fungerar på Windows XP om man inte skruvat till någon ny SP. Idén för Microsoft är att sälja Windows 7 och man basunerar ut att gratissupporten för XP upphör sommaren 2014. Jag skall installera Explorer 9 då Alfaversionen dyker upp som lär ske inom kort i varje fall i engelsk version.
Förbättringarna av Internet Explorer handlar lika mycket om vad du ser som vad du inte ser. Internet Explorer 9 har en enkel och effektiv design, färre dialogrutor att klicka sig igenom, mer intuitiv navigering och många nya funktioner som underlättar surfandet på Internet. Med funktioner som fasta webbplatsgenvägar kan du fästa dina favoritwebbplatser direkt i Aktivitetsfältet och få enklicksåtkomst till dem. Andra funktioner, till exempel maskinvaruaccelerationen, gör surfningen allmänt snabbare. När du använder Internet Explorer 9 uppför sig och känns webbplatser mer som programmen som finns installerade på din datorn.

1 kommentar:

  1. Jag har använt IE 9 nu ett tag på win 7 Ultimate och får säga att den funkar riktigt bra för att vara en Beta. Visst finns det en del buggar men det fixar Microsoft innan den skarpa versionen kommer.
    Det jag kan tycka är fel är att XP anhängarna inte får testa denna. XP är ett av dom operativsystem som Microsoft lyckats bäst med. Microsoft måste lyckas med IE 9 för annars så kan dom lägga ner webben. Firefox, Opera, Safari, Google Chrome m.fl börjar ta andelar nu.

    SvaraRadera