måndag 5 november 2012

Bredband via fiber

Nu har fibernätet även kommit till vår lilla bygata, Pryssvägen i Nävekvarn. Vi har hittills haft trippelabonnemang med ADSL-anslutning via Telia. Detta betyder IP-telefoni, TV och en måttlig fart på bredbandet som visserligen räckt ganska bra. Medan man i centralorten också talar om trådlöst 4G så har vi här i Nävekvarn knappt 3G utan oftast 2G. Bredband via fiber är den snabbaste uppkopplingen som finns och ger möjlighet att uppleva internet som det borde vara. Det ger möjlighet att alla i huset kan surfa och streama film samtidigt och vi kan lätt ha flera tv-apparater med digital-tv och ladda ner stora filer i superhastighet. Dessutom är vi rustade för alla de nya tjänster som kommer i framtiden. Nu har jag grävt ner rör fram till huset och väntare på inkoppling.

2 kommentarer:

  1. Vi står också inför valet om vi ska gå med i vår socken och betala en rejäl slant för att få fiber till huset. Jag kan tänka mig att göra det men vad jag förstår blir jag då bunden till Telia som leverantör, stämmer det?

    SvaraRadera
  2. Bredband

    Jämför och välj rätt bredband till ert företag. offert inom 24 timmar från sveriges operatörer - helt kostnadsfritt! Fiber företag, Bredband företag

    to get more - www.xn--bredbandshjlpen-blb.se

    SvaraRadera