fredag 30 december 2011

Bra sagt!

”Om du utnyttjar en tjänst på internet som du inte behöver betala för är det inte du som är kunden, då är det du som är varan” (Thore Hussfeldt, vid Lunds Universitet).


”Ipad är datorn för normala människor” (Steve Woznlak, Apples medgrundare)


”Det blir mer sannolikt att konsumenterna går ut på internet genom sina tv-apparater än genom sina persondatorer” (Jordan Selburn, analytiker på Isuppli)


”Varför kan man inte svara Skatteverket via e-post? Känns 1900-tal att plocka fram skrivaren ur garderopen” (journalisten Jonas Ohlin ifrågasätter Sveriges bästa e-förvaltningsmyndighet).


”Glöm vad vi har tagit för givet hur folk använder internet. Nu sker en snabb övergång där fler användare får tillgång till webben genom mobila apparater än via persondatorer. Det omvandlar internet till något helt nytt” (Karsten Weide, analytiker på IDC)


"iPad är t.ex ersättaren till datorn i tv-soffan" (www.apple.se)


"Peka inte inte finger åt pekdatorerna. Windows 8 har pekfunktionalitet inbyggt i operativsystemet. Snart kommer troligen hybrider dvs laptop med pekfunktionalitet. Nästa steg redan på gång är att interagera med datorer dvs att också med rörelser och röst styra datorn" (vad jag läst i fackpressen)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar