måndag 20 oktober 2014

Gratis virusprogram som bonus vid helårsabonnemang på PC för Alla

Mejl till chefredaktör Fredrik Agren på PC FÖR ALLA betr virusprogramstrul
Bland de bonus man har som helårsprenumerant på PC FÖR ALLA finns gratis virusprogram
Varje år när mitt betalda virusprogram går ut försöker jag ladda ned virusprogrammet Norton från Symantic som man som helårsprenumerant har som bonus för 3 st PC. Men samtidigt får jag varje gång veta att inga koder finns tillgängliga för tillfället. Jag minns inte hur många gånger jag försökt utnyttja denna bonus utan att lyckas. När jag hör mig för inom SeniorNet verkar det som om denna negativa omständighet mera är en regel än en tillfällighet.

Fredrik Agrens svar till mig:Varje år vid den här tiden brukar koderna till Nortons säkerhetspaket ta slut. Och då de är ett amerikanskt bolag brukar det dröja en del veckor innan nya kommer. Eftersom du förnyar samma period varje år sammanfaller nog tyvärr det här.
Därför erbjuder vi sedan ett tag tillbaka även ett fullt likvärdigt säkerhetspaket från F-secure, där vi betydligt snabbare får tag i koder när dessa "tar slut", eftersom det är en mer lokal aktör. Därför föreslår jag att du - och de medlemmar på Seniornet du hör liknande från - istället byter till F-secure, så undviker ni att "drabbas" varje år av att koderna tagit slut.
Om inte annat så kan ni ju köra F-secure ett halvår, och därefter skifta tillbaka till Norton i en period där vi har gott om koder.

Ett helt OK svar från Fredrik och kom ihåg att:
Som prenumerant har SeniorNetmedlem 50% rabatt på prenumerationen. Väljer man helårsprenumeration har man förutom gratis virusprogram även Datorsupport från Datakompisen och tillgång till Artikelarkivet och PC för Alla som digitalutgåva.
Även utan prenumeration har SeniorNetm
edlemmar rätt att tanka hem digitalversionen Pc för Alla. Hur det går till kan du läsa på SeniorNet Swedens hemsida. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar