söndag 28 oktober 2012

Vad gör en IKT-pedagog?

IKT står för Information – och KommunikationsTeknologi. Alltså en utvidgning av begreppet IT där ”K” står för kommunikation. Det statiska lärandet med en lärare som berättar/föreläser förändrar sig nu snabbt och kommunikationen och interaktionen är bärande delar i pedagogiken med tekniken som verktyg. IKT-pedagogik är ett förhållningssätt där ny teknik används som förmedlare av information och kommunikation. Detta sysslar alltså en IKT-pedagog med.
www betyder ”world wide web” och kan även betyda ”web will win”. Interaktiva utbildningsappar i molnet har framtiden för sig med sin flexibilitet framför färdiga utbildnings-CD

1 kommentar:

 1. Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

  Mvh
  Besökstoppen

  SvaraRadera